Kun je een klimrek op beton zetten?

Als je van plan bent om een relatief groot klimrek of zelfs een klimtoren te bouwen, dan is het logisch om het in te betonneren. Hetzelfde geldt als je een combinatie van jungle gym en swing hebt gepland. Hoe groter het geplande bouwproject, hoe meer ondersteuning het nodig heeft bij het spelen, klimmen en ravotten later. Dit voorbeeld toont verankering aan een afgewerkt plafond en aan een betonnen vloer.

Als uw plafondbalken echter zichtbaar zijn, kunt u uw noppen er mogelijk rechtstreeks aan bevestigen. Als je je noppen niet kunt uitlijnen met de plafondbalken, installeer dan een bovenanker op dezelfde manier als voor het afgewerkte plafond eronder. Hier leest u wat u onder een klimrek voor kinderen moet plaatsen om ervoor te zorgen dat het veilig is. Wanneer u een klimrek voor buiten koopt, moet u er zeker van zijn dat u een geschikte ondergrond heeft om erop te bouwen.

Met kinderen rond de leeftijd van 3 - 14 jaar wil je ervoor zorgen dat de grond veilig voor hen is, daarom zijn asfalt en beton niet geschikt. Ik sprak vandaag met de klantenservice van een klimframebedrijf en ze hebben gezegd dat hoewel de fabrikanten dit aanbevelen, veel mensen geen beton in de grondankers zetten. Als je dit kiest als je ondergrond voor het klimrek, moet je het af en toe bijvullen. Een klimrek moet altijd goed in de grond worden verankerd, ook als het een relatief kleine steiger is.

Zorg ervoor dat er een doorlopend laadpad naar de vloer is en dat de klimwand stevig aan het plafond en de vloer is verankerd. Het is een trend geworden in tuinonderhoud om nu kunstgras te hebben, dat ook geschikt is voor een houten klimrek om op te zitten. Dit komt omdat de afstand tussen tegenoverliggende randen van een frame (van boven naar beneden achter) groter is dan de lengte van het frame. Het gebruik van speelschors onder het klimrek van uw kinderen is een alternatief, als u het gras niet wilt gebruiken.

Bij twijfel moet je altijd kiezen voor betonneren, dan is je zelfgemaakte klimrek permanent bevestigd en veilig. De reden om t-moeren te installeren voordat u het multiplex op het frame schroeft, is omdat het vrij moeilijk is om de t-moeren in een verticale of hellende plaat multiplex te slaan. Om een frame op de vloer te monteren, monteert u het raamwerk eerst met de buitenste framestukken. DC is 3 jaar oud en 2 maanden oud, dus het frame zal de eerste jaren echt door Dd1 en haar vrienden worden gebruikt.