Welke klimrekken voor kinderen?

Lifetime Geometric Dome Climber Play Center · 3.TP Toys Explorer 2 klimset. Als je het beste klimrek wilt kopen (naar onze mening), zouden we niet aarzelen om de Fatmoose FitFrame Fresh XXL te kopen (opent in nieuw tabblad). Het houten kubusontwerp wordt geleverd met zoveel activiteiten, het zal de kinderen urenlang tevreden houden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, het is een fantastische allrounder.

Deze zijn hieronder de beste van de rest. Het is ontworpen voor peuterleeftijd en ouder, en door het slimme ontwerp kan het klimrek met uw kind meegroeien, zodat het platform om te beginnen op een lage hoogte (56 cm) kan worden gebouwd en vervolgens in latere jaren helemaal tot 119 cm kan worden verhoogd. Het maximale kindergewicht is erg genereus, maar we denken dat het voor oudere kinderen - bijvoorbeeld 8 jaar en ouder - misschien een beetje klein is. De solide in elkaar grijpende connectoren en dubbele zelfborgende veren zorgen ervoor dat je geen brute kracht nodig hebt om het te bouwen.

Dat gezegd hebbende, het duurt waarschijnlijk langer dan de geadverteerde 1,5 uur en je moet de instructies zorgvuldig lezen en de onderdelen opmaken voordat je begint met het in elkaar zetten, of je kunt stukken gemakkelijk op de verkeerde manier plaatsen en het kan erg lastig zijn om ze weer uit elkaar te trekken. Het is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar en ondanks het maximale gewicht van 70 kg lijkt het misschien te klein voor kinderen ouder dan 6 jaar, dus het heeft een beperkte levensduur als je maar voor 1 kind koopt. Het is een beetje een lange klus om te monteren en je hebt een boor nodig (geen voorgeboorde gaten in het meegeleverde hout). Je kunt overwegen om het in de grond te cementeren voor extra stabiliteit, maar of je dat nu doet of niet, we raden je ten zeerste aan om het vast te zetten met grondankers - die niet zijn inbegrepen, dus kost je £80 extra voor de set.

Het is vermeldenswaard dat de garantie van 10 jaar op de houten onderdelen alleen geldig is als u de ankers tegelijk met het kopen van het frame koopt. Het is groot - hoewel misschien niet zo groot als je op de foto zou denken - en het is erg lang (meer dan 2 meter), dus het is geschikt tot vroege tienerjaren. Vanwege de hoogte raden we echter aan om na te denken over het plaatsen van veiligheidsmatten eronder om mogelijke valpartijen op te vangen. Het kost een aanzienlijk deel van een dag - en 2 personen - om samen te stellen (tenzij je ervoor kiest om extra te betalen voor de bouwservice van Plum), en je moet er wel een speelomtrek van 1,8 m omheen mogelijk maken.

Bovenaan de klimpiramide bevindt zich een groot split-level platformspeeldek. Dit brede, houten klimrek heeft een klimwand, ladder, glijbaan, een zandbak in de basis en 2 schommels, die kunnen worden verwisseld voor andere schommelaccessoires zoals ringen of een trapeze. Hier is een klimrek dat je de vorm van jezelf kunt ontwerpen - en opnieuw kunt ontwerpen -, alleen of met je kind. Deze gigantische plastic constructieset wordt geleverd met 236 onderdelen die je harder aansluit om tot 11 verschillende ontwerpen te maken - riffen op kubussen, tunnels, piramides, speeltorens en zelfs bergen.

Dit lichtgewicht klimcentrum met plastic jungle-thema heeft 2 platforms met verschillende hoogtes, een golvende glijbaan, een draaideur en openingen op maaiveldhoogte die aansluiten op het hoofdspeelveld. Het zit niet erg hoog, dus het is een geweldige starterskeuze voor kinderen die niet gewend zijn om te ver van de grond te zijn - of niet willen zijn -. Het wordt aangekondigd als geschikt voor kinderen van 3 tot 6, maar we denken dat het eigenlijk prima is voor oudere peuters (met nauwlettend toezicht van volwassenen), vooral omdat alle hoeken mooi afgerond zijn. Natalie, moeder van onze kindertesters Jamie, 2, en Joshua, 6, is het daarmee eens.

„Het is erg leuk voor jongere kinderen”, zei ze. Jamie gebruikt het graag, maar Joshua is er nu misschien een beetje groot voor. Het is sterk en duurzaam en kan goed omgaan met het winterweer, hoewel de kleuren na verloop van tijd vervagen in de zon. Het is eenvoudig in elkaar te zetten, maar vereist wel wat kracht en 2 personen.

Sarah, moeder van onze kindertester Edie, 2 (foto), zei: Edie kan er niet van worden gehaald als het eenmaal op is, en haar klimvertrouwen is zoveel verbeterd sinds we het kochten. Ik ben dol op de zachte regenboogkleuren van deze klimdriehoek, die er zo stijlvol uitziet. Ik zou blij zijn om het de hele tijd op te hebben, maar het is ook heel gemakkelijk op te vouwen en op te bergen. We zetten de onze in de kast onder de trap, maar hij zou achter een bank passen.

Het is geen gemakkelijke bouwklus, je hebt een boor nodig om de gaten te maken (geen van het hout is voorgeboord) en 2 paar handen om alles in elkaar te zetten. Grondankers - essentieel om het klimrek veilig te houden - zijn bij de prijs inbegrepen. De 10 van de beste lijsten zijn samengesteld door gekwalificeerde en ervaren opvoedingsjournalisten. Ze vertrouwen op een aantal bronnen, waaronder onze tests tijdens de MadeFormum-awards en feedback van ons thuistestpanel en Top Testers Club.

We begrijpen dat u wilt doen wat het beste is voor uw kinderen. Door een beetje buiten de gebaande paden te denken en te kiezen voor een van de modulaire buitenklimrekken die we hier bij Spimbey hebben, kunt u optimaal gebruik maken van de kleine ruimte die u heeft terwijl u leuke activiteiten voor uw kinderen biedt. Dit houten klimrek met meerdere activiteiten houdt je kinderen acrobatisch bezig met zijn ladders, bagagenet, touwen en klimmuur. Dit is geweldig als je kinderen van verschillende leeftijden hebt, aangezien de kleintjes op de lagere roosters kunnen klimmen en de iets oudere of meer avontuurlijke kinderen wat hoger kunnen gaan.

Dit is het klimrek voor kinderen die dol zijn op schommelen, ninja-stijl, van bar naar bar - hoewel je gemakkelijk een trapeze-schommel en touwladder kunt bevestigen voor meer speelmogelijkheden. Dit houten klimrek heeft functies die zich aanpassen aan de seizoenen, met gesloten ruimtes voor koudere maanden en een slangpijpbevestiging om het 8ft glijelement in de zomer in een waterglijbaan te veranderen. Behandelde houten klimrekken zijn bijvoorbeeld vaak slijtvast en de meeste hebben vrij lange fabrieksgaranties. De klimwand heeft gekleurde hand- en voetgrepen aan de ene kant en een metalen barladder en bagagenet aan de andere kant, met daartussen een 'geheime schuilplaats' achter klittenbandopenende camouflagestofstoffen panelen.

Deze klimkoepel is ideaal voor het stimuleren van balans en coördinatie en heeft in elkaar grijpende connectoren die op hun plaats klikken. Ideaal voor jongere kinderen, deze speelzone met junglethema is laag bij de grond gebouwd voor gemoedsrust en veiligheid en wordt geleverd met een geheime ingang en een klimmer met meerdere niveaus met twee platforms en een golvende glijbaan. Met een hoogte van 5 voet en 10 voet breed is de Lifetime Climbing Dome een geweldig hulpmiddel als je een ruime tuin hebt en kinderen die graag klimmen. En als je gezegend bent met veel ruimte, kan een klimrek een briljante manier zijn om dat potentieel voor buitenspelen uit te breiden.

Er is een vrachtnet en ladderzijkanten om naar het hol te klimmen, met oprolbare ramen en ronde kijkgaten die een beetje luchtstroom mogelijk maken. Feit is dat er een dag komt dat jullie kinderen het klimrek zijn ontgroeid, meestal rond de leeftijd van 12-13.Door een klimrek te combineren met een groen hol en glijbaan, is dit ontwerp probleemloos, maar biedt nog steeds eindeloos plezier. .