Kan ik een klimrek op kunstgras plaatsen?

Gebruik voor verbindingen verbindingstape en lijm in plaats van spijkers. Zorg er ook voor dat er een schuimonderlaag of shockpad is. Zorg er ook voor dat er een schuimonderlaag of shockpad onder het gras is geïnstalleerd en kies indien mogelijk voor een gras met een lange poolhoogte. Dit zorgt voor maximale veiligheid en bescherming tegen verwondingen en vallen.

Steek je anker in de ondergrond onder je kunstgras door de gaten die je eerder hebt gemaaid. Palen moeten op hun plaats worden gehamerd, terwijl indraaiankers kunnen worden vastgeschroefd met een boormachine of een gereedschap zoals een sleutel. Sommige kunnen ook worden bevestigd met metalen riemen, een schroef door anker- en zwenkgaten, of ankers die een touw- en schroefbevestiging gebruiken. Het verankeren van een schommelset aan een grasveld is vergelijkbaar met het verankeren ervan aan een natuurlijk grasgazon.

Als het goed is gedaan, kunt u een schommelset veilig op gras verankeren zonder deze te beschadigen. Een speelhuis kan op kunstgras gaan, zolang het maar een geëgaliseerde stevige ondergrond of beton onder de voeten heeft. Je verankert dan het speelhuis zodat het niet kantelt bij spel of harde wind. Je zult ook een waterdichte houtvershouder op de 'voeten' van het speelhuis op het kunstgras willen plaatsen, zodat ze na verloop van tijd niet rotten.

Voor gebieden met een hoge impact, zoals een klimmuur of schommel, kunt u een „shockpad” onder de kunstgraslaag plaatsen. Voor deze aanpak zou je de grootte van het speelhuis definiëren, de grond voorbereiden en het frame plaatsen en wat beton gieten. Het is geweldig als je shockpads hebt onder kunstgras onder de klimmuur of schommel van een speelhuis. Kunstgras gaat lang mee en kan er heel echt uitzien, afhankelijk van de kwaliteit van het gras dat wordt gelegd.

Maar hoe verankert u een schommelset precies op kunstgras? Het is tenslotte geen alledaagse taak, en het kan je eerste poging zijn om iets van deze omvang op te zetten voor de kinderen op je school of de kinderen die naar je afterclubs in het plaatselijke centrum of de kinderorganisatie gaan. Ten eerste is kunstgras gemaakt van inerte materialen en is daarom veilig voor het hele gezin, inclusief kinderen en zelfs huisdieren. Of uw schoolspeeltoestellen nu een trimparcours of een klimrek zijn, kunstgras zorgt voor een uitstekende veiligheidsondergrond. Voor scholen met oudere kinderen, of met veel ruimte om te spelen, is het een goed idee om chill-out plekken met kunstgras te creëren.

Je wilt ervoor zorgen dat ze onder elke poten of basisframe worden ondersteund, zodat het speelhuis niet in de grond zakt. Om de perfecte speelruimte voor uw hele gezin te creëren, kunt u overwegen om een schommelset in uw tuin op kunstgras op te zetten.